Rockanje
Door: Margriet
Blijf op de hoogte en volg Piet
15 September 2010 | Nederland, Zetten
Vandaag heeft Piet toch weer zo'n 100 km gefietst. In den Haag zag hij op de teller dat hij inclusief de kilometers in Engeland nu de 1000 gepasseerd heeft!!
In den Haag werd hij lekker verwend bij een koffiebar. De mevrouw achter de bar vond dat hij wat extra's nodig had en kwakte zoveel slagroom op het appelgebak dat het niet meer te zien was.En dat met koffie erbij voor €3,00!!
Inmiddels staat Piet nu in Rockanje op dezelfde camping waar wij vorig jaar rond deze tijd ook geweest zijn. Een beschut plekje gelukkig, want het stormt nog steeds.
15 September 2010 - 20:27
Monika:
Zo, ondanks het feit dat je fiets gestolen is, toch weer op pad gegaan. Helaas kon ik door computer storing niet eerder reageren. Vanavond heb ik dan alle verslagen van jou en margriet gelezen. Geweldig om te lezen. Kan me voor stellen, dat het nog steeds een bittere smaak na laat zo'n diefstal. Maar je bent toch weer vertrokken en dat is alleen maar een pluim waard. Veel succes verder.
Groetjes Monika -
15 September 2010 - 20:33
Piet En Ria.:
We wensen je veel succes
op je verdere tocht rond
de noordzee.
Heel veel groeten van
Piet en Ria. -
16 September 2010 - 09:35
Clarie:
Je hebt ontzettende pech met het weer Piet. Anders zou die zoutloze tocht er heel wat gepeperder hebben uitgezien.
De weerman zei gisterenavond dat er verandering op komst is. Ik hoop dat dit ook geldt voor jouw tocht in letterlijke en figuurlijke zin. Zaterdag wordt een droge dag en vanaf maandag zouden de temperaturen gaan stijgen.
Je fietst niet alleen hoor. Wij reizen mee.
Clarie