Storm - Reisverslag uit Zetten, Nederland van Piet Wal - WaarBenJij.nu Storm - Reisverslag uit Zetten, Nederland van Piet Wal - WaarBenJij.nu

Storm

Door: Margriet

Blijf op de hoogte en volg Piet

14 September 2010 | Nederland, Zetten

Vandaag een dag met alleen maar regen.Het regent zo veel en zo hard dat het water tot in zijn jaszakken staat. Piet staat op een camping bij Zandvoort op een open veld aan zee. En het stomt. Piet zei dat hij zich afvroeg of de tent het zou houden....uiteraard moet alles wel veilig blijven en heeft hij be;loofd geen risico's te nemen. Gelukkig was er een wasmachine en droger op de camping zodat nu alles wel weer schoon en droog is. Vandaag hoorde Piet ook dat Geert de griep heeft en zich helaas niet meer aansluit voor de rest van de tocht. Jammer, maar het is niet anders. Beterschap aan Geert!

• 14 September 2010 - 18:56

Wim En Marian:

Jammer Piet dat je zulk slecht weer hebt.Ook in Dodewaard is het niet best.Maar volgens de lange termijn wordt het volgende week beter. Ik hoop voor je dat het uitkomt.
    Groeten van Marian en Wim uit Dodewaard

• 15 September 2010 - 06:01

Gerrold:

je treft het niet piet, maar dit weer had je in engeland waarschijnlijk ook gehad, succes verder