Piet op de camino. - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Piet Wal - WaarBenJij.nu Piet op de camino. - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Piet Wal - WaarBenJij.nu

Piet op de camino.

Door: Piet

Blijf op de hoogte en volg Piet

08 Mei 2008 | Spanje, Madrid

Ik zit nu in een heel klein gehuchtje achter Astora. Vandaag heb ik 94 km afgelegd. Vanochtend eerst nog over de hoogvlakte en vanmiddag begon het klimmen en raak je langzamerhand weer boven de bomengrens en zie je weer sneeuw op de bergen liggen. ik werd nu voor het dorp staande gehouden door een oud mannetje, die me verwees naar de 2e bar in het gehucht. M,n tentje staat nu achter de bar en ik ben weer spic en span. De contacten die je op doet onderweg zijn heel warm en waardevol. Ik ben nu al een aantal dagen onderweg met m,n moutainbike. Ik ben weg van de snelweg en fiets alleen de echte camino. Dus over paden waar nu de wandelaars gaan en waar vroeger ook de pelgrims gingen.Dit is af en toe best wel heftig fietsen (grind, losse stenen, rots, kuilen en gaten etc,) maar volop genieten. Ik ben elke dag nieuwsgierig wat ik weer mee zal maken en zien.Ik heb inmiddels honderden foto,s gemaakt. Margriet heeft het jullie al gemeld. Ik vind jullie reacties heel warm en ze zijn voor mij een steun als ik er eens door heen zit. Jongens en meisjes de groeten vanuit een gehucht, waarvan ik de naam niet eens weet. Adios.

• 08 Mei 2008 - 19:02

Wil En Nolly:

Olla Amigo,Wat fijn om te horen dat je zo geniet van de tocht.
    Hopelijk is het niet te warm daar op die landweggetjes
    Vandaag was op tv een man die met zijn ezel aan de tocht was begonnen, hij zei dat er al flink geoefend was, maar na 60 km ging de ezel op de rem en verzette geen pas meer, dus helaas.
    Ook hoorden we dat er 112000 pelgrims jaarlijks onderweg zijn,dus je zult wel veel mensen ontmoeten
    piet, heel veel plezier de volgende dagen en doe voorzichtig op die paadjes.

groetjes Wil en Nolly

• 08 Mei 2008 - 19:19

Jan Willem En Rinie:

Hoi Piet
    Mooi om te lezen waar je bent en wat je meemaakt: een hele bijzondere tocht! Prachtig dat je het zo volhoudt en fijn dat je er zo van geniet: ga zo door! Succes en een fijne tijd!

• 08 Mei 2008 - 20:29

Armand:

Hallo Piet,

Al weer wat dagen in Spanje aan het fietsen en je nog steeds goed. Het doet ons deugd te lezen dat je nog steeds met goede moet op de fiets zit en dat je geniet!

Succes verder en wees voorzichtig.

Groeten uit een zonnig Ijzendoorn.

• 09 Mei 2008 - 14:12

Dini:

Het gaat geweldig volgens mij heb je er niet zo vaak door heen gezeten.
    Mooie volgende kilometers , wij gaan iets simpeler te werk we gaan de Lingetocht fietsen tweede pinksterdag met vieren Jos en Hennie en wij.
    Heb je de stenen al gelegd?
    Heel veel groeten

Dini en Harrie