hoogvlakte
Door: Margriet
Blijf op de hoogte en volg Piet
07 Mei 2008 | Spanje, Madrid
07 Mei 2008 - 18:35
Ria:
Goedzo Pietje ,je gaat steeds beterEn je conditie nog zo goed Nou Gert is ook weer aan het trainen.,dankunnen jullie na de vakantie weer samen gaan lopen.Nog heel veel fiets plezier toegewenst.
Je bent een echte pelgrim.Groetjes van Ria.Gert roept ook van hem het allerbeste. -
07 Mei 2008 - 21:36
Ralph:
Hallo Piet,
De laatste berichten weer kunnen lezen. Ondanks een klein dipje en een aantal lastige beklimmingen ben je ontzettend opgeschoten. Waar die monologen af en toe niet goed voor zijn. Zoals wij je kennen ga je onverstoorbaar door tot je het doel hebt bereikt. Piet, geniet nog maar lekker van de omgeving en de mensen om je heen want voor je het weet heb je met jouw tempo de resterende afstand in no time afgelegd
groeten
08 Mei 2008 - 12:01
Nicole:
Ha die Piet. Ik heb enkele dagen je dagboek niet bijgehouden en zag tot mijn verbazing dat de 2.000 km al lang is gepasseerd. Goh, wat gaat dat snel zeg. Ik kan uit al je berichten lezen dat dit toch echt jou ding is. Lekker buffelen op de fiets, gruwelijk afzien en toch lekker genieten van alles om je heen. "Piet in zijn nopjes"! Zoals jij altijd zegt: Daar word je sterk van! Veel succes en we blijven je volgen. Groeten Nicole&Jasper