verbrand - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Piet Wal - WaarBenJij.nu verbrand - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Piet Wal - WaarBenJij.nu

verbrand

Door: Margriet

Blijf op de hoogte en volg Piet

25 April 2008 | Frankrijk, Parijs

Daarnet heeft Piet gebeld. Gisteren was het inderdaad afzien. 70 km ,met veel klimmen, koud , regen en storm. Noodweer. De geplande camping was dicht. een camping verder was toch wel erg veel verder en toen is Piet op een gesloten camping gaan staan. Heel frappant want op het moment dat hij daar aan kwam , kwamen er net ook 2 andere Hollanders en samen zijn ze er maar gewoon gaan staan. S'nacht echt helemaal donker, maar hij heeft geslepen als een roos!!
Vandaag heeft Piet 108 km gefietst. Met prachtig weer. Opnieuw klimwerk, maar met lekker weer is dat toch anders als met regen en storm. Hij is nu zelfs verbrand. Hij vertelde dat hij volop geniet en heel veel foto's maakt. Elke keer weer stapt hij af om een foto te maken. Vanmiddag een ree in het veld gezien. Piet klonk opgewekt. Hij vind het heerlijk, geniet volop en is reuze blij met de verzorging van Henk en Trijntje. Hij zal proberen zelf weer een stukje te schrijven dat Henk dan vast wel weer ergens via een internetcafe verstuurt.

• 25 April 2008 - 19:16

Wil En Nolly:

We zijn blij te horen dat het zo goed gaat,hopelijk is het slechte weer voorbij ,zodat je volop kunt genieten van de tocht. Doe voorzichtig en geniet maar van het lekkere eten dat Trijntje verzorgd. Nogmaals heel veel plezier en groetjes van ons Wil en Nolly