vierhuizen - Reisverslag uit Zetten, Nederland van Piet Wal - WaarBenJij.nu vierhuizen - Reisverslag uit Zetten, Nederland van Piet Wal - WaarBenJij.nu

vierhuizen

Door: Margriet

Blijf op de hoogte en volg Piet

11 September 2010 | Nederland, Zetten

Vanavond staat Piet op camping Lauwerszee in Vierhuizen. Op deze camping hebben we vorig jaar met de camper gestaan, een vertrouwd adres voor hem. Hij heeft vandaag gefietst van Westervelde naar Hoogezand, Slochteren, Delfzijl. Daarna via landelijke fietsroute 10 van Nieuweschans richting de Noordzee. alles met elkaar 127 km.... Er stond een flinke wind die hij pal tegen had.
Piet is ook in Pieterburen geweest, ook daar een vrtrouwd adres voor een ijsje. Ook afgelopem naacht heeft hij weer goed geslapen.

• 12 September 2010 - 11:04

Jos En Henny:

hoi wij zijn ook weer terug en lees ik dat de fietsen gestolen zijn,die mensen weten niet wat zij een ander aandoen.Maar toch weer goed opgelost door jullie.Om door te gaan moet je toch weer veel moed verzamelen knap hoor.Veel plezier nog en goed weer toegewenst.J+H