kamperen naast de renbaan 1 september - Reisverslag uit Thirsk, Verenigd Koninkrijk van Piet Wal - WaarBenJij.nu kamperen naast de renbaan 1 september - Reisverslag uit Thirsk, Verenigd Koninkrijk van Piet Wal - WaarBenJij.nu

kamperen naast de renbaan 1 september

Door: piet

Blijf op de hoogte en volg Piet

08 September 2010 | Verenigd Koninkrijk, Thirsk

Tegen 10.00 uur rijden we de camping af en fietsen we in de richting van Darlington. in het begin is het afwisselend lopen en fietsen, omdat de hellingen soms nog te steil zijn. Gaande weg wordt het vlakker en neemt de snelheid toe. Rond de middag waag ik mij in een restaurant aan een Engelse warme hap. Herkenbaar is voor mij: de aardappelpuree, wortelstamp en (ik denk) gekookte andijvie. Wat er voor het overige op mijn bord wordt gelegd is onherkenbaar maar smaakt wel. Als toetje krijg ik een flinke kom zoete rijstepap. Ik knap er zowaar van op en heb er later ook geen last van. Na zo,n 95 km, arriveren we in Thirsk, een mooi echt Engels plaatsje. Ook dit is weer een caravanclub camping. We worden uiterst vriendelijk ontvangen door de gastvrouw en we krijgen voor een klein prijsje een mooi plekje pal naast de paardenrenbaan. Ook s,nachts is dit een hele rustige camping, zodat een goede nachtrust is verzekerd.