einde Noorwegen - Reisverslag uit Zetten, Nederland van Piet Wal - WaarBenJij.nu einde Noorwegen - Reisverslag uit Zetten, Nederland van Piet Wal - WaarBenJij.nu

einde Noorwegen

Door: Margriet

Blijf op de hoogte en volg Piet

18 Juli 2009 | Nederland, Zetten

Tegen 15.40 kreeg ik een berichtje van Piet waarin hij meldde dat hij 67 km voor Kristiansand meer dan drijfnat gestopt was . Noorwegen huilt....
De fiets is op de camper gezet en ze rijden nu naar Zweden De camping bij Kristiansand zou anders 90 euro per nacht gekost hebben, en dat in de regen, niet echt leuk natuurlijk. Hij deed de groetjes van een waterfietsende Piet.
Vanavond stuurde ik nog een sms-je om te vragen waar ze nu gestopt waren. Bericht is dan iets minder optimistisch. Ze staan in de buurt van Moss, de camper lekt op meerdere plekken en de tent wil niet meer drogen. Ze houden de moed erin.
Ik heb vanavond naar het weerbericht gekeken maar dat ziet er nog niet zo mooi uit. We moeten er het beste maar van hopen!!

• 18 Juli 2009 - 15:15

Jan Van Den Brandhof:

Beste piet,

Hopelijk is het weer in Zweden beter. Groot gelijk om met de camper verder te gaan. Sterkte!
    Groetend,
    Jan

• 18 Juli 2009 - 15:32

Monika:

Hoi Piet,
    Zo Noorwegen zit er op en nu verder naar Zweden? Veiligheid gaat voor alles en daar gaat het om. Was het de bedoeling om ook Zweden aan te doen? In elk geval hoop ik voor je, dat de regen spoedig zal ophouden. Voor een keertje is waterfietsen prima, maar het moet niet te lang duren.Wat jij.
    Groetjes Monika

• 18 Juli 2009 - 15:43

Theo Hendriks:

Piet,
    Ben benieuwd naar je uitgebreide verslag van deze natte kliederboel!

• 18 Juli 2009 - 17:37

Wim En Marian:

Heel wijs van je Piet,
    Het weer in Zweden is beter heb ik gezien op internet. Ik ben benieuwd wat je route wordt in Zweden,
    Ik wens je mooie zonnige dagen toe. groeten,Wim

• 18 Juli 2009 - 18:53

Marianne:

Nieuwe start, nieuwe kansen Piet. Fijne tijd in Zweden. G en M

• 19 Juli 2009 - 08:21

Clarie:

Dag Piet,

Ik heb zojuist alle verslagen van Margriet, Henk en jou gelezen. Wat een prachtige tocht!
    Alleen wordt het nu toch te gortig.
    Het moet ook verantwoord blijven en Margriet wil jou nog niet kwijt.
    Heb haar pas telefonisch gesproken.
    Je weet nu in ieder geval de mooiste plekken en die kun je straks ook aan haar laten zien.
    Ben net verhuisd naar de Loohof en mijn internet werkt weer.
    Ik hoop dat de weergoden je in Zweden beter gezind zijn en volg je verdere reis op de kaart die inmiddels boven water is gekomen.
    Nog hele mooie dagen toegewenst en genieten he.

Groetjes van Clarie

• 19 Juli 2009 - 08:56

Bertruud:

Tsja, Noorwegen is prachtig,regen is een essentieel onderdeel van Scandinavië.:)
    Advies: andere camper en Noorwegen weer in!!.
    Plan de volgende keer naar Rome of Athene, of volg de rivier de Donau. De dure camping is w.s. van Kees Verkerk. Nou ja, in ieder geval NOOIT EERDER terugkomen...... dat mag pas als je 65 bent.

• 19 Juli 2009 - 18:48

Frans Tielens:

Dag Piet,
    Soms is er echt lef voor nodig om te zeggen: bekijk het maar.
    Ik ben blij dat je dat lef ook hebt.
    Hopelijk wat beter weer in het laatste stuk zodat niet zoveel aandacht hoeft te gaan naar allerlei randverschijnselen
    Groet, Frans

• 22 Juli 2009 - 03:37

Janny En Aldert:

Hallo Piet!
    Af en toe een natte
    kont wordt een mens ook niet minder van.
    Wij lezen met belangstelling steeds je
    berichten. Groetjes voor
    je reisgenoten en dank