einde van de fietstocht
Door: Margriet
Blijf op de hoogte en volg Piet
26 Juli 2009 | Nederland, Zetten
Rond 17.30 uur belde Piet dat ze in Duitsland waren. Het is nog zo'n 300 km tot Groningen. Ze gaan doorrijden naar huis. Piet zal vanavond bij tante Grietje slapen , zij woont vlakbij Henk en Trijntje, en dan morgen zijn auto ophalen en naar huis komen. Tante Grietje zal dit denk ik vast leuk vinden. Ze heeft vaker gevraagd of Piet komt logeren. Dan hoeft er vanavond dus geen tentje opgezet te worden en legt Piet zijn slaapzak op het logeerbed bij tante Grietje.
22.30 uu, aankomst bij tante Grietje . Een beetje onwerkelijk. ´s morgens fietst hij nog in Zweden zo´n 60 km, en s´avonds laat gaat hij slapen in Heiligerlee.
26 Juli 2009 - 11:23
Monika:
Hallo,
Zo zeg, dat is nog eens aan afstand. Geweldig en van harte gefeliciteerd. Als ik een petje had, zou ik hem voor je afzetten. Nou kun je even rustig aan doen en dan kalm richting Nederland. Ik hoor wel weer hoe het verder gaat.
Groetjes Monika -
26 Juli 2009 - 11:51
Jan Van Den Brandhof:
Van harte gefeliciteerd Piet.
Wat een prestatie! Echt geweldig. Wat ben je een doorzetter. Na mijn vakantie spreken we elkaar wel weer. Ik neem dan wel contact met je op.
Groetend, Jan -
26 Juli 2009 - 12:02
Mieke, Hemmen:
Wat een enorme prestatie, Piet!
De laatste 10 km. om tot 3000 km. te komen is je, door het ontbreken van een fietspad op de brug, door de neus geboord....
Desalniettemin zullen weinig mensen je dit nadoen!
Nu nog even genieten van je welverdiende rust!
We zijn erg benieuwd naar de foto's, hoe beeldend je verhalen ook waren!
Margriet, bedankt voor al je berichtjes, zo konden we goed op de hoogte blijven van Piets wel en ook wee.
Het 'wel' goed opslaan op je harde schijf, dan is al het 'wee' weer snel vergeten!
Hartelijke, warme, Hemmense groet! -
26 Juli 2009 - 15:33
Marianne:
Proficiat Piet. Geweldig van je. Wat een prestatie. Wat zul jij straks een verhalen kunnen vertellen bij de foto's.
We zien jullie graag weer in de Sleenburg.
Lieve groeten, Marianne -
26 Juli 2009 - 17:42
Jacqvddonk@home.nl:
Hoi die Piet. Fijn dat je in Groningen een goed adres vindt.
En wel bij tante Grietje.
Doe ze de groeten en jij WELKOM THUIS,.
groeten Joke en Jacq. -
26 Juli 2009 - 19:21
Clarie:
Van harte gefeliciteerd Piet.
Christoffel is weer met je meegereisd. Hij ligt nu vast op apegapen.
Wij zien uit naar jouw live verslag en foto's.
Hartelijke groeten van Clarie -
26 Juli 2009 - 19:54
Wim En Marian:
Beste Piet,
Je hebt een geweldige prestatie geleverd en het er qua gezondheid goed van afgebracht. We hopen jou snel weer te zien in Nederland.
Groetjes Wim en Marian -
27 Juli 2009 - 06:23
Gerrold:
super gedaan piet
het wordt wel weer tijd dat je terug komt hoor, je lijkt wel een vutter met al die vakantie dagen