Hornnes - Reisverslag uit Zetten, Nederland van Piet Wal - WaarBenJij.nu Hornnes - Reisverslag uit Zetten, Nederland van Piet Wal - WaarBenJij.nu

Hornnes

Door: Margriet

Blijf op de hoogte en volg Piet

02 Juli 2009 | Nederland, Zetten

Vanavond weer even telefonisch contact.
Vandaag niet gefietst. De boot meerde om 15.30 aan maar daarna moesten er er nog zo'n 1000 auto's af en nog langs de douane. Pas tegen 16.30 uur was dat achter de rug. Dat was te laat om nog echt een flink stuk te fietsen en camping te zoeken. Ze zijn dan ook met zijn drieen in de camper tot Hornnes gereden en daar pakt Piet morgen de tocht weer op . Plan is om morgen zo'n 106 km te fietsen. Ze staan nu op een kleine, heel mooie camping vlak naast een fjord met een super uitzicht. Volgens Piet kunnen we daar volgend jaar kanoen. De kano moet in elk geval mee dat is al duidelijk. Het is er redelijk warm en het stikt er van de muggen.

• 02 Juli 2009 - 19:29

Jacqvddonk@home.nl:

Halo Piet en fam.
    Zouden jullie wel naar die muggen velden gaan????
    Als het zo warm is?
    Hier liggen wij ook lang uit vanwegen de warmte.
    Alles goed hier en we denken aan je. Groeten J en J.

• 02 Juli 2009 - 20:55

Monika:

Hoi Piet,
    Met deze hitte kun je het misschien ook beter wat rustiger aan doen. Al is het dan ook noodgedwongen. Jij liever als ik met al die muggen. Maar daar zul je wel je maatregelen voor getroffen hebben. Veel succes met het vervolgen van je reis.
    Groetjes Monika