Bulbjerg - Reisverslag uit Zetten, Nederland van Piet Wal - WaarBenJij.nu Bulbjerg - Reisverslag uit Zetten, Nederland van Piet Wal - WaarBenJij.nu

Bulbjerg

Door: Margriet

Blijf op de hoogte en volg Piet

29 Juni 2009 | Nederland, Zetten

Fijn om weer de verhalen van Piet zelf te lezen!
Piet is vanavond aangekomen in Bulbjerg na een tocht van 106 km. Een heel mooie rit door het natuurgebied Thy. Het was echt genieten, grandioos! De muggenolie werkt goed. ( ter info, in het voorjaar fietsten we in noord Groningen door een duingebied waar het werkelijk stikte van de kleine mugjes, zo erg dat je de adem inhield en intussen zelf zwart zag. Toen zei Piet gelijk dat dit ook op deze reis wel zou voorkomen, vandaar de muggenolie om je me in te smeren).
Ik vroeg of hij geen last had van de warmte. Gelukkig niet zo erg, want er staat steeds de nodige wind. En verder zorgt hij goed voor zichzelf en eet onderweg regelmatig verse aardbeien. Morgen neemt hij een rustdag en gaat dan te voet de omgeving verkennen.

• 29 Juni 2009 - 19:21

Monika:

Het was heel leuk om gisteren je verslag te lezen. Maar Margriet houdt ons ook goed op de hoogte. Fijn dat je er zo van geniet en gelukkig heb je morgen een rust dag. Even opladen dan kun je woensdag weer fris verder. Piet goede reis verder, tot het volgende berichtje Monika

• 30 Juni 2009 - 07:39

John Janssen:

Piet,
    Ja Ralph en ik werken nog wel even door. Ik heb veel respect voor je vwb dergelijke fietstochten. (we kwamen tot de concl. dat je toch ook niet de jongste meer bent ha ha) Heel veel succes en wij zwoegen nog wel even voort en pakken dan gewoon de auto om op vakantie te gaan.

• 30 Juni 2009 - 15:29

Bertruud:

Ha,eindelijk iemand waar ik mij bij aan kan sluiten.Als ik ieder keer die verhalen lees onder het genot van een glas lekkere koele witte wijn, denk ik: getverderrie ik ben blij dat IK niet op dat zadel hoef te zitten!
    Ik ga ook met de auto,maar ja wij moeten dan ook nog gewoon werken!! Piet, werkse op de fiets en nog even en je kunt weer gewoon solliciteren als agent Piet (qua conditie :))

• 02 Juli 2009 - 15:27

Theo Hendriks:

Piet,
    Als ik het goed heb gelezen is dat nog een hele klim, die Bulbjerg op. Maar vanaf die klif schijn je een schitterend uitzicht te hebben over de zee. Gezien je belangstelling voor vogels heb je ongetwijfeld het info-centrum bezocht over de kolonie drieteen-meeuwen. Was het interessant?