eer pittige dag - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Piet Wal - WaarBenJij.nu eer pittige dag - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Piet Wal - WaarBenJij.nu

eer pittige dag

Door: Margriet

Blijf op de hoogte en volg Piet

15 April 2008 | Nederland, Amsterdam

Een sms-je van Piet.
Het was vandaag een pittige dag, 144 km met slecht weer. De verzorging is ok!!

:SMS update:: 15 april 2008 :
Gearriveerd in Grimbergen. 144km afgelegd. Vanochtend veel regen. Gr.Piet

:SMS update:: 17 april 2008 :
Ben nu in Honnecourt s l,Escaut. In Camrai begeleiding politie om de juiste weg te vinden. Mooi weer. 461 km. Gr. Piet

• 15 April 2008 - 17:50

Jan Van Den Brandhof:

Ik ben benieuwd wie jou verzorgt, Piet.
    Voor morgen wens ik je beter weer.
    Sterkte op je tocht.

• 15 April 2008 - 18:35

Armand:

Dag Piet,

Lekker stukje gefietst lees ik. Wind op de neus en regen.... Je gaat de zon te gemoed, het betere weer komt er aan.

Ik heb eens gekeken waar Santiago de Compostela ligt. Met de auto ruim 2000 km, met de fiets zal dat minstens 2500 zijn, maar wist jij natuurlijk al... Je fietst de komende weken meer dan ik van mijn leven heb gedaan... (Daar hoef je overigens geen 2500 km voor te fietsen!)

Maar goed... 10% van je reis zit er zo'n beetje op! (Als mijn schatting klopt)

Morgen beter weer en een goede reis verder.

Gr

Armand

• 16 April 2008 - 06:30

Marjolein:

Hoi pap, zo al goed op weg.Zoals je ziet heb ik de computer weer. Bij Marisja op school gaan ze jouw reis ook een beetje volgen. Ze hebben er al boeken van.Daar wordt je dus ook al gevolgd, zoals door vele anderen.Hopelijk wordt het weer gauw beter en blijft het dan ook goed. Groetjes en een dikke knuffel van de meiden.

• 16 April 2008 - 07:55

Wim Jongenotter:

Beste Piet, Ik heb dezelfde vraag als Jan, wie verzorgt jou? De komende dagen wordt het in N.Frankrijk veel beter weer.
    Veel succes.
    Marian en Wim

• 17 April 2008 - 15:11

Hans De Voogd Van De:

Ik vind je wel een ouwe taaie zo'n lang eind met slecht weer. Ik wens je een hele fijne tocht die je lichamelijk en geestelijk versterkt.
    We horen elkaar.
    Hartelijke groeten Hans

• 17 April 2008 - 19:47

Jan Van Den Brandhof:

Wat een afstand heb je al afgelegd, Piet. Echt geweldig! Als je zo door gaat, ben je er veel te snel.
    Heb je nog geen spierpijn?
    Met een hartelijke groet, Jan

• 18 April 2008 - 06:07

Marianne Daniel:

Hoi Piet,
    Knap van je hoor. In een paar dagen al zoveel kilometers. Leuk om samen mee te kunnen leven.
    Veel succes,
    Geert en Marianne

• 18 April 2008 - 06:12

Clarie:

Dag Piet,

De kop is eraf. Je hebt al heel wat kilometers achter de rug. Knap hoor!
    Ook jouw fanclub breidt zich uit.
    Herman en Betsie Uilenreef + mijn vader
    volgen je tocht nu op de voet.
    Ze vinden het heel bijzonder.

Je bent niet alleen.
    Piet, 'behouden vaart' en geniet.

Clarie

• 18 April 2008 - 17:32

Sijtje En Rinke:

Knap werk Piet, zoals je opgeschoten bent, maar vergeet niet om ook wat te zien van de omgeving en te genieten. Alhoewel, je ppot aardig aan.
    Veel succes en groetjes.