Hamburgsund - Reisverslag uit Zetten, Nederland van Piet Wal - WaarBenJij.nu Hamburgsund - Reisverslag uit Zetten, Nederland van Piet Wal - WaarBenJij.nu

Hamburgsund

Door: Margriet

Blijf op de hoogte en volg Piet

20 Juli 2009 | Nederland, Zetten

Vandaag heeft Piet 90 km gefietst, bijna de hele tocht door de bossen.
De campings zijn voller. Hij kon niet bij de camper staan en heeft een plekje naast de ingang, mogelijk niet zo rustig vannacht.

• 20 Juli 2009 - 19:13

Jan Van Den Brandhof:

Beste Piet,
    Het gaat niet vanzelf bij jou. Veel nattigheid en erg slechte wegen. Maar je bent gehard en kunt wel een flinke stoot hebben. Zo ken ik je tenminste. Er staat tegenover dat je heel mooi natuurschoon ziet en kunt genieten van de echte stilte.
    Veel sterkte en geniet ervan.
    Groetend,
    Jan

• 20 Juli 2009 - 22:28

Ralph:

Hey Piet, Je laatste reisverslagen gelezen. Ook wat, dat je nu juist voor de ogen van die brutale nieuwsgierige Noren een salto mortale vanaf de camper demonstreerde. Meester Pardoel zou vast heel trots op je zijn geweest hoe jij de val brak. Weer een graad erbij! We zullen van harte voor je duimen dat jij nu beter weer krijgt (doen we trouwens ook voor onszelf de aankomende weken) want zo'n tent uitwringen begint ook te vervelen. Piet hou je taai en geniet er nog van en voor straks een behouden thuiskomst. Groeten!!

• 21 Juli 2009 - 18:28

Nicole:

Ook ik heb met bewondering jou verslagen gelezen. Ik had niet begrepen dat jij op survival zou gaan, wat een verhaal zeg! Ieder obstakel is voor jou altijd een uitdaging. Jou legendarische woorden "daar word je sterk van" passen goed bij dit verhaal. Geniet van je reis en veel succes. Groetjes Nicole