Geilo
Door: Margriet
Blijf op de hoogte en volg Piet
07 Juli 2009 | Nederland, Zetten
Het was een dag van klimmen en dalen rond de boomgrens, een zeer pittige rit met mooie uitzichten (en veel voldoening). Er was wel veel regen vandaag.
07 Juli 2009 - 19:05
Monika:
Hoi Piet,
Zo ik lees dat je wel een nat pak gehad hebt vandaag. Ook hier heeft het geregend, maar niet echt veel, te weinig voor de boeren. Maar volgens de verwachtingen zal er nog meer komen. Gelukkig dat alles bij alles je het nog veel voldoening geeft. Tot nu toe gaat het geloof ik wel naar wens, dacht ik. Veel succes verder.
Groetjes Monika -
07 Juli 2009 - 21:10
Jacqvddonk@home.nl:
Hoi Piet.
Nu het giet hier ook vandaag. Maar ik hoop dat je het nog een beetje mooi krijgt na de regen. Het is wel geweldig dat je dat allemaal zo ervaart.
Verder zal ik duimen voor een beetje zon af en toe. gr. joke -
08 Juli 2009 - 11:56
Maxime:
hoi opa,ik mis je wel,als wij iook terug zijn moeten we even koffie drinken (of zo of pannekoeken eten of bij Italiaan, mama betaald).Mama, ik en oom Bala houden van je.
kusjes maxime -
08 Juli 2009 - 19:16
Jan Van Den Brandhof:
Beste Piet,
Leuk om je reisverhalen te lezen. Ik vind, dat je erg mooi schrijft! Je neemt me zo helemaal mee. Ik zie het wisselende landschap met alle gebeurtenissen steeds voor me. Ook met soms veel regen. Maar je kunt wel wat hebben; zo ken ik je tenminste.
Een echte doorzetter. Groetjes,
Jan